top of page

WORKSHOP SMARTPHONE FOTOGRAFIE

Zelf neem ik echt niet altijd mijn camera mee. Of het nu gaat om een rondje wandelen, een dagje naar het strand of je vakantie, steeds meer mensen maken alleen nog maar foto's met hun smartphone. En waarom ook niet? Je hebt hem toch altijd bij je.

Er is ook ontzettend veel mogelijk met je smartphone en uiteindelijk gaat het erom dat de herinneringen worden vastgelegd. Er valt echter nog wel veel meer uit te halen en dat wil ik je graag leren in een eenmalige workshop. Ik neem je mee, laat zien hoe je het beste gebruik maakt van de camera op je telefoon met de nodige tips & tricks. Ik ga je ook wat vertellen over eenvoudige nabewerking, waardoor je foto's bijna niet onder doen voor die van een pro!

Datum: zaterdag 4 mei 2024

van 09.30 tot 12.30

Locatie: Uden

Kosten: € 65,00 (incl. btw)

workshop smartphone fotografie Uden

ALL TAKEN BY IPHONE

SB8B5045.JPG

WORKSHOP   FOTOGRAFIE

Fotograferen is niet alleen mijn werk, het is ook echt mijn passie. Mijn kennis deel ik dan ook heel graag met jou. Jij maakt niet alleen foto's met je telefoon,

 je hebt ook een spiegelreflex of systeem camera.

Maar al die knoppen en al die termen, ingewikkeld of niet.

Nou nee dus, echt niet! In twee dagdelen leg ik je uit hoe je het beste uit je camera haalt. Hoe je zelf bepaalt hoe de foto wordt, niet de camera.

Zo wordt fotograferen nog veel leuker!

WAT GAAN WE DOEN?

Deel 1 leg ik jou alles uit over je camera, de techniek, compositie, licht........

Deel 2 gaan we die theorie in praktijk brengen, helemaal afgestemd op jouw wensen en waar jouw persoonlijke of zakelijke interesse ligt.

INVESTERING

De kosten voor deze een-op-een workshop zijn € 265,00 (incl. btw).

Deze workshop doen we in overleg in 1 halve dag. Je krijgt een door mij geschreven cursusboekje mee en je krijgt toegang tot een besloten FB groep voor opdrachten, meer tips en vragen.

bottom of page