Toch maar weer bloggen

Bijgewerkt: 1 mei 2018

Even dacht ik; laat dat bloggen maar, ik heb mijn site, Facebook, Instagram, waarom ook nog bloggen. Maar ik heb gewoon te veel te vertellen. Tuurlijk spreken de foto's meestal voor zich, maar het is zo leuk om de verhalen achter de foto's te vertellen en te delen. Dus, toch maar weer bloggen.

Over Dickie bijvoorbeeld. De "bruidegom" tijdens een styled shoot die ik samen met Blooming-style had georganiseerd. Nadat alle enthousiaste fotografen naar huis waren schoten we nog even een paar foto's, nu gewoon als Dicky.  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

© 2018 by CARIN DEBEN PHOTOGRAPHY

“Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam en welke u op verzoek ter beschikking worden gesteld.” 

CARIN DEBEN PHOTOGRAPHY  -  HEESWIJK-DINTHER  -  NEDERLAND  -  0610649839