Opening van 't Handelshuys Uden

Zoals jullie misschien wel weten heb ik sinds begin dit jaar een heuse STUDIO. Een prachtige ruimte met heerlijk daglicht in 't Handelshuys in Uden, beetje back to my roots.

't Handelshuys is een oud fabrieksgebouw waar jaren het ROC in heeft gezeten. Ik zit daar natuurlijk niet alleen, ik word omgeven door tal van creatieve ondernemende medebewoners en geeft een enorme energie.

Afgelopen zaterdag was de officiële opening van het gebouw, met een spectaculaire openingsact van Karin en Simone van Art-Attack. Er was muziek, rap, zang, dans en een gezellig Crafts Markt. Iedereen kon een kijkje komen nemen, luisteren, ontdekken, proeven en beleven wie wij van 't Handelshuys zijn.

Veel bekenden gezien en ook veel nieuwe mensen mogen ontmoeten in mijn Studio.

Wie dat wilde ging uiteraard op de foto bij mij, die resultaten deel ik graag met jullie in mijn volgende blog.

Dank alle bezoekers voor jullie interesse en gezellige aanwezigheid, dank medebewoners voor de organisatie en grote dank aan Benito, drijvende kracht, bedenker en initiator van 't Handelshuys.


  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

© 2018 by CARIN DEBEN PHOTOGRAPHY

“Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam en welke u op verzoek ter beschikking worden gesteld.” 

CARIN DEBEN PHOTOGRAPHY  -  HEESWIJK-DINTHER  -  NEDERLAND  -  0610649839